يادداشتی از غلامرضا قاسمي دهشالي(دبير جشنواره )
جشنواره ى آثار و توليدات مراكزا ستانى حوزه هنرى كه هم اكنون در آستانه ى دوره ى سوم خود قرار گرفته ا ست مى تواند به عنوان شيوه اى پسنديده و جارى در حوزه هنرى باقى بماند اين جشنواره با آمدن ناگهانى خود حركتى دو چندان را پيش روى استانها قرار داده است حركتى كه رفته رفته مى رود حوزه هاى هنرى مراكز استانى را به بزرگترين توليد كننده ى محصولات فرهنگى هنرى كشور تبديل كند . وجود جشنواره ى آثار و توليدات در آستانه ى تحول بنيادى مراكز استانى حوزه از مراسم محورى به توليد محورى الزامى به نظر مى رسيد كه خوشبختانه در سال 1385 جامه ى عمل پوشيد پس از برگزارى اختتاميه نخستين جشنواره در اصفهان در درون بسيارى از كار گزاران مراكز استانى حوزه هنرى حال و هوايى ديگر ، جارى شد از يك سو شادمانى توام با اميد براى حوزه هاى حايز رتبه و از ديگر سوى اندوهى كه باز هم به اميد ختم مى شد براى استانهايى كه مقام در خورى را كسب نكرده بودند . اگر در جشنواره اول، توليدات مراكز استانى چندان نمود نداشت اما در دور دوم تا اندازه اى قابل تامل بود و بى شك در جشنواره ى سوم، آثار رسيده به دبير خانه بيشتر از كل آثار و توليدات دو دوره ى گذشته خواهد بود .
كوچكترين باز خورد اين جشنواره بالا رفتن سطح كمى و كيفى آثار و توليدات ، ايجاد انگيزه ى بيشتر براى توليد آثار فاخر ، به اشتراك گذاشتن تجربه ها و مشخص شدن نقاط ضعف و قوت مراكز استانى در زمينه ى توليدات هنرى و .. مى باشد .
جشنواره آثار و توليدات مراكزا ستانى در حوزه هنرى تنها يك جشنواره نيست بلكه نقطه ى عطفى در تاريخ فعاليت هاى مراكز استانى حوزه هنرى محسوب مى شود كه مى توان فعاليت هاى حوزه در اين بخش را به پيش از آن و پس از جشنواره تقسيم نمود .
به اميد آنكه برگزارى سومين جشنواره اُفق هاى تازه ترى را پيش روى هنرمندان مرتبط با مراكز استانى حوزه بگشايد و آيند هاى اميد بخش را نويد دهد .